Tom Cruise’dan Görevimiz Tehlike 7 itirafı

Görevimiz Tehlike 7 filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, çekimler esnasında motosiklet ile çektiği zorlu sahneler hakkında konuştu. Tom Cruise, motosikletli atlayışa neden öncelik verildiğini açıkladı. Ünlü oyuncu, “Bu sahnede yaşanacaklara göre filme devam edip etmeyeceğimizi öğrenecektik.” dedi.

“Görevimiz Tehlike” serisinin 7’nci filmi Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm’ün dünya prömiyeri, bazı aksiyon sahnelerinin çekildiği İtalya’nın başkenti Roma’da yapıldı.

Çekimleri Kovid-19 salgını nedeniyle zaman zaman sekteye uğrayan ve üç senede tamamlanan serinin 7’inci filmi için İtalya’nın başkentinde görkemli bir kırmızı halı töreni düzenlendi.

blank

Roma’nın dünyaca ünlü İspanyol Merdivenleri’ne kurulan kırmızı halıda filmin başrol oyuncusu ABD’li aktör Tom Cruise, İngiliz aktrisler Hayley Atwell ile Vanessa Kirby, İngiliz aktör Simon Pegg, Fransız aktris Pom Klementieff, ABD’li aktör Esai Morales ve filmin yönetmeni ABD’li Christope McQuarrie kırmızı halıda boy gösterdi.

Tom Cruise, burada yaptığı açıklamada, “Beyaz perde için filmler yapıyorum çünkü insanların sinemalarda yaşadığı o topluluk duygusunu seviyorum. Farklı kültürlerden insanlar, sinemada bir filmi birlikte yaşayarak izliyorlar. Bu, benim birlikte büyüdüğüm ve bana hayaller kurmam için ilham veren şey.” dedi.

GÖREVİMİZ TEHLİKE İLE İLGİLİ TOM CRUISE’DAN İTİRAF

Ünlü oyuncu motosikletle yamaçtan atladığı sahneler ile ilgili konuştu. Entertainment Tonight’a konuşan Tom Cruise; “Bu sahnede yaşanacaklara göre filme devam edip etmeyeceğimizi öğrenecektik. Biz de dedik ki, ‘O zaman ilk günden öğrenelim!’ Bir sorun yaşanmayacak ve filme devam edecek miyiz, yoksa her şey yeniden mi yazılacak? Ne olacağını en başında bilmek istedik.”

“O sahne için antrenman yapıyordum ve hazırdım” diyen Tom Cruise, “Böyle bir şey yaparken jilet gibi keskin olmalısınız. Filmi hazırlarken motosiklet sahnesinin gerçekten de çekeceğimiz ilk şey olması çok önemliydi. Bunu bırakıp başka sahneleri oynamak ve aklımın başka bir yerde olmasını istemiyordum. Herkes hazırdı, ‘hadi şu işi bitirelim’ dedik” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.