Okan Bayülgen’in imaj değişikliğinin nedeni belli oldu

Geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte görüntülenen Okan Bayülgen, saç şekli ile dikkat çekmişti. Mohikan tarzı bir kesim yapan Okan Bayülgen imaj değişikliğinin nedenini anlattı. Bayülgen, “Tarz yaratmak istemedim, oyunla ilgili bir durum bu.” dedi.

Johnny Depp’in solist olduğu Hollywood Vampires’ın İstanbul’da verdiği konserde görüntülenen Okan Bayülgen, Mohikan tarzı kestirdiği saçlarıyla gündeme gelmişti. Okan Bayülgen geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Bayülgen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Yapmayın yav böyle sokakta olmuyor. Biz eski arkadaşız sizinle” diye sitem etti.

İmajı ile ilgili konuşan Bayülgen, “Tarz yaratmak istemedim, oyunla ilgili bir durum bu. Biliyorsunuz yazıp, yönettiğim ve oynadığım ‘Richard’ oyunum var. Bir de yeni sezonda ‘Drakula’ projesi var yeni. Ben de Drakula’yı oynayacağım. İyi bir kadrosu olacak herhalde. Tiyatro işleri için koşturuyorum arkadaşlar” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.