Tom Cruise ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin altıncı filmini anlattı

Tom Cruise, geçtiğimiz günlerde katıldığı CinemaCon etkinliğinde ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin altıncı filmini anlattı.

Bir kez daha ajan ‘Ethan Hunt’ karakterine hayat verdiği filmde, senaryo gereği Henry Cavill ile paraşütle atlayan Cruise, sahne için 106 kez uçaktan atladıklarını söyledi.

Ünlü aktör; Paris üzerinde uçaktan atladıkları ve Cavill’in canlandırdığı ‘Walker’ın şimşek çarpması nedeniyle havada bilincini kaybettiği sahnenin nasıl çekileceğini çözmenin bir yıl sürdüğünü belirtti. Çekimler sırasında kendileriyle birlikte uçağın arka kısmından atlayan kameramanla ilgili konuşan Cruise, “Havada saatte 200 mil hıza ulaştı” dedi. Böyle tehlikeli bir sahneyi çekmek için hiçbir ülkeden izin alamadıklarını belirten Cruise, sahnenin gerçekte Paris’te değil, Birleşik Arap Emirlikleri’nde çekildiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.