Tolgay Aslan, Türkiye’ye dönüyor! Başakşehir ile anlaştı!

Sezon sonunda Udinese ekibinden ayrılmaya hazırlanan Tolgay Arslan, gelecek sezon için Başakşehir ile anlaştı.

Türkiye’de Beşiktaş ve Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan’ın gelecek sezon için Trabzonspor ile anlaştığı öne sürülmüştü.

Akşam’ın haberine göre; Udinese ile sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Başakşehir ile anlaşma sağladı. Emre Belözoğlu’nun özel isteğiyle transfer edilen Tolgay Arslan, gelecek sezondan itibaren Turuncu-Lacivertliler için ter dökecek.

Udinese ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolgay Arslan’ın Trabzonspor’un da gündemine geldiği hatta Bordo-Mavililerin oyuncuyla anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

Fenerbahçe’ye 3,2 milyon Euroya transfer olmuştu

2015 yılında Beşiktaş’ın 450 bin Euro karşılığında transfer ettiği Tolgay Arslan, 4 yıl Siyah-Beyazlı formayı giydikten sonra 3,2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı-Lacivertlilerde bekleneni veremeyen tecrübeli orta saha, 2020-21 sezonu başında Udinese’nin yolunu tutmuştu.

Udinese formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda toplam 23 maça çıkan Tolgay Arslan 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.