THY uçağında yaşanan bir skandal Ekşisözlük’te bir yazarın açtığı başlıkla ortaya çıktı

Uçakta yolcuyu yaktılar, telefon bile etmediler!

Türk Hava Yolları uçağında yaşanan bir skandal Ekşisözlük’te bir yazarın açtığı başlıkla ortaya çıktı. Hosteslerin yiyecek ve içecek servisi yaptığı sırada kaynar çay dolu bir termosun patlaması sonucu bir yolcunun kolunda ikinci derece yanık oluştu.

Olay 4 Temmuz günü sabah 05.20’de TK2630 numaralı İstanbul Malatya uçağında meydana geldi. İddiaya göre hosteslerin yiyecek ve içecek servisi yaptığı sırada kaynar çay dolu termosun patlaması sonucu bir yolcunun kolu yandı.

Kolunda ikinci derece yanık oluşan yolcuya ilk müdahaleyi kabin ekibi yaptı. Olayın yaşandığı anda uçağın seyir halinde olması nedeniyle diğer yolcuları rahatsız etmemek adına olaya aşırı tepki göstermediğini ifade eden F.T. kabin ekibinin ambulansla hastaneye kaldırma talebini de reddetti.

Olayın yaşandığı andan itibaren sıcak havanın da etkisiyle kolundaki acı dayanılmaz hale gelen F.T. Türk Hava Yolları yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi. Havayolu şirketinin henüz geri dönüş yapmadığını ifade eden F.T. yetkililere ulaşamadığını ifade etti.

Konunun Ekşisözlük’te yer almasının ardından birçok kullanıcı olaya tepki gösterdi.

Uçakta koluna kaynar su dökülmesi sonucu kolunda ikinci dereceden yanık oluşan yolcu, yetkililerin kendisine ulaşmasını ve vücudunda oluşan hasar için THY’nin desteğini bekliyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.