‘The Pier’in ikinci sezonu da yine sadece BluTV’de

“Ölümsüz gençlik, tehlikeli bir oyundur” mottosundan yola çıkan ve Toronto Uluslararası Film Festivali başta olmak üzere birçok festivalde gösterilen dizi ‘Ad Vitam’, BluTV’de izleyicilerle buluşuyor. Yakın zamanda ekranlara gelmeye başlayan ‘The Pier’in ikinci sezonu da yine sadece BluTV’de olacak.

BluTV, Altın Küre ve Emmy ödüllü ‘The Handmaid’s Tale’ın ardından seyircileri yepyeni bir distopik dünyaya davet ediyor. Fransız Sineması’nın önemli aktörlerinden Yvan Attal’ın başrollerinde olduğu ve 2018 yılında Toronto Uluslararası Film Festivali’nin Resmi Seçkisi’nde yer alan dizi ‘Ad Vitam’, gizemlerle dolu bir hikayeyi ekran başındakilerle paylaşıyor.

Ölümsüzlüğün bulunmasıyla insanların sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyada, 120 yaşındaki polis Darius (Yvan Attal) ve 24 yaşındaki genç Christa’nın (Garance Marillier), yolu yedi gencin gizemli intihar etmesiyle kesişiyor. Sonsuz gençliğin vaadinin verildiği bir dünyada yaşanan bu ölümler, ikiliyi pek çok soru işaretiyle baş başa bırakıyor. Kendilerini bir anda gerilim ve sırlarla dolu bir kovalamacanın içinde bulan Darius ve Christa, dönüşü olmayan bir soruşturmanın içinde olacak.

Sadece BluTV’de yayınlanan ‘Ad Vitam’da Attal ve Marillier’e, Fransız Sineması’nın sevilen genç oyuncularından Niels Schneider eşlik ediyor.

İzleyenlerin kendilerini fantastik bir labirentin içinde bulacağı ‘Ad Vitam’, altı bölümden oluşan ilk sezonuyla BluTV’de!

POLİSİYE DİZİ ‘THE PIER’, 2. SEZONUYLA BluTV’DE!

Fenomen dizi ‘La Casa de Papel’in yaratıcısı Álex Pina’nın yeni dizisi ‘The Pier’de gizemli bulmaca ikinci sezonda da çözülmeye çalışılacak. Álvaro Morte’nin başrollerinde yer aldığı dizi, 8 bölümden oluşan ikinci sezonuyla sadece BluTV’de ekranlara gelecek. Ünlü mimar Alexandra’nın kocası Oscar’ın ölümünün ardındaki sırlar ortaya çıktıkça yeni bölümlerde de gerilim tırmanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.