Pınar Soykan “Üzülme”

90’ların unutulmaz şarkısı “ÜZÜLME” 2000’lerin popüler soundu ile yeniden müzik listelerinin zirvesinde!

Kendine özgü vokali ve modern şarkıları ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Pınar Soykan’nın yeni teklisi Üzülme’yi müzik seveler İle buluştu.

Pınar Soykan, 90’lı yıllarda hayatımıza giren ve müzik dünyasının en unutulmazları arasında yer alan Üzülme şarkısını yeniden yorumlarken trende uydu.

blank

Söz ve müziği Ferda Anıl Yarkın- Aşkın Tuna’ya ait şarkının arabesk dokusuna aranjör Toylan Kaya günümüz soundunu ekledi ve hareketli altyapı ile şarkıya yeni bir yorum kattı.

Pınar Soykan’ın yorumuyla yeniden hayatımızda ve hafızalarımızda yer edinecek Üzülme tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.