BluTV, Ocak ayında seyircilere zengin bir içerik sunuyor!

BluTV, Ocak ayında seyircilere dizi maratonu yapacakları zengin bir içerik sunuyor. Fenomen yapım ‘La Casa De Papel’in Profesör’ü Álvaro Morte’nin rol aldığı dizi, İspanya’daki yayından sadece 1 gün sonra, 18 Ocak’tan itibaren BluTV’de diziseverlerle buluşurken, ‘The New Pope’ da sadece dijital platformda izlenebilecek.

YouTube video

Pek çok yabancı dizi ve filmi kullanıcılarıyla buluşturan BluTV, Ocak ayında en çok izlenen ve dünya çapında fenomene dönüşen yapımların yeni bölümlerini seçkisine taşıyor. Son yılların en çok izlenen dizileri arasında yer alan ‘La Casa De Papel’in yaratıcısı Álex Pina’nın dünyasını kurduğu polisiye dizi ‘The Pier’, heyecan dolu, 8 bölümlük 2. sezonuyla İspanya yayınından sadece 1 gün sonra, 18 Ocak’tan itibaren dijital platformda yayında olacak. Oscar’ın aslında iki ayrı yaşamının olduğunun ortaya çıkmasıyla kendilerini karşı karşıya bulan Verónica (Irene Arcos) ve Alejandra’yı (Verónica Sánchez) yeni sezonda da pek çok gizem bekliyor.

‘The Pier’den tam 1 hafta önce ise BluTV, fenomen dizi ‘The Young Pope’un devamı ‘The New Pope’u izleyicilerle buluşturacak. İngiltere yayınından bir gün sonra, 11 Ocak’tan itibaren John Malkovich ile Jude Law’u iki Papa olarak karşı karşıya getiren dizinin yeni bölümleri dijital platformda yerini almaya başlayacak. Paolo Sorrentino’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, komadaki Pius XVII’nın uyanmasından korkan ve papalık görevine gelmesinin ilk gününden itibaren tüm hırsını ortaya koyan Paolo III, Vatikan’da fırtınalı günlere yol açacak.

‘Get Shorty’, ‘Medici’, Sibel Kekilli’nin başrollerinde yer aldığı ‘Bullets’ ve‘Dublin Murders’ gibi birbirinden farklı türlerdeki dizilerin de BluTV’de yerini alacağı Ocak ayında orijinal sevgililer Nil ve Emir de yepyeni maceralarıyla geri dönüyor. Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nu buluşturan ‘Aynen Aynen’in 3. sezonu 16 Ocak’tan itibaren sadece BluTV’de…

Özel yapım ve de yabancı dizilerin yanı sıra zengin film içeriğiyle de kullanıcılarına geniş bir seçki sunan dijital platform, Ocak ayında ‘Dunkirk’, ‘Argo’ ve ‘Edge of Tomorrow’ gibi dünya çapında gişe rekoru kırmış ve de ödüllü filmleri de bünyesine ekliyor.

BluTV’nin sevilen dizisi “Aynen Aynen”den yeni sezon müjdesi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.