Televizyon efsanesi Popstar2018 ile geri dönüyor

5 yıl aradan sonra yayınlanacak olan televizyon efsanesi Popstar2018’in önceki gün Topkapı Akgün otel de düzenlenen basın toplantısına jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, besteci ve yorumcu kişiliğiyle Pop Müziğin önemli kadın seslerinden Deniz Seki, alternatif rock müziğinin başarılı ismi Can Bonomo ve başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan var.

Popstar2018’i programın vazgeçilmez sunucusu, televizyonun dahi çocuğu ve aynı zamanda yapımcısı olan Osmantan Erkır katılarak basın mensublarının sorularını yanıtladı.

blank

16 SAAT BOYUNCA YENİ SESLERİ DİNLEDİLER

Osmantan Erkır, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo, bugün Akgün Otel’de gerçekleşen İstanbul elemelerinde ilk kez biraraya geldiler. Popstar2018’de yarışmak için seslerine güvenen isimleri tam 16 saat boyunca hiç yorulmadan ve bıkmadan dinlediler.

Elemeler Bülent Ersoy’un esprili cümleleri ve şakaları nedeniyle son derece keyifli geçti. Diva, özellikle basın toplantısı sırasında tüm jüriye ve Osmantan Erkır’a takılarak kendisini övmelerini istedi.

Jüri, her şey tatlı başlasın diyerek Popstar2018 pastasını da hep birlikte kesti.

DİVA’NIN BİGUDİLERİ YENİ BİR MODA AKIMI BAŞLATACAK

Popstar 2018’in İstanbul elemelerine aksesuar olarak kullandığı saç bigudileri ile katılan Diva Bülent Ersoy, Türkiye’de yeni bir “saç moda akımı” başlatacak mı, ilerleyen günlerde göreceğiz. Diva bigudilerini soran basın mensuplarına: “Pazar günü bir de sabah çok erkendi, kuaförüm Mehmet ‘size bigudi saracağım’ dedi, ‘nasıl olacak o’ dedim, ‘bi görün’ dedi, işte böyle deli saraylı geldim” dedi.

OSMANTAN ERKIR: TÜRKİYE’NİN TELEVİZYONDAKİ EN KÖKLÜ SES YARIŞMASI!

Osmantan Erkır cümlelerinde şunları söyledi: “Türkiye’nin televizyondaki en köklü ses yarışması olan Popstar’ı 2018’de bir kez daha yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Benim en büyük mutluluklarımdan bir tanesi böyle bir jüri olması. Deniz Seki ve Armağan Çağlayan ilk Popstar jürisinde vardılar. Bülent Ersoy bu yarışmalara yepyeni bir soluk getirdi. Hem yarışmacılara olan yorumlarıyla, hem sanatını ve bunca yıllık tecrübesini aktarmasıyla; yeniden beraber çalışmaktan dolayı gurur ve onur duyuyorum. Yepyeni kan, sevgili Can Bonomo var. En yeni Popstar, kurallarıyla, enerjisiyle, jürisiyle, dekoruyla yepyeni bir Popstar; çok iyi sesler yakaladığımıza inanıyorum. En büyük amacımız izleyicimize Popstar’ın hakkını verecek şekilde çok iyi bir müzik programı, eğlence programı yapabilmek; bunu da bu güzel jüri sayesinde başaracağımıza inanıyorum.”

BÜLENT ERSOY: “GECENİN 02’SİNDE ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’I ARADIM!”

Bülent Ersoy: “Diğer elemelere katılamadım, ama haberi aldım, mutlu oldum iyi sesler varmış. Gecenin 02’sinde Armağan Bey’i arıyorum, ne yapıyorsun diyorum kibarlığından ‘bu saatte ne yapılır’ demiyor, ‘biraz uzanıyordum’ diyor. 2 saat beynini yedim, sonra hadi uykunu açma diye telefonu kapattım. En son bütün heyet olarak sesleri dinleyeceğiz, son kararı vereceğiz”

CAN BONOMO: “KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM!”

Can Bonomo: “Ben naçizane burada alternatif rock müziğinin güler yüzüyüm. Çok heyecanlı benim için, bu jürinin bir parçası olmak benim için çok büyük bir şans, kendimi şanslı hissediyorum” dedi. Bonomo, basın mensupları Beyaz Show’da kendisine yapılan Bülent Ersoy şakasını hatırlatınca ise “2012’de ödümü almışlardı. Bülent hanım’ın bende ailemde büyük bir hayranıyız. Onun yanında oturmak büyük bir heyecan” dedi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: “YENİDEN POPSTAR’DA OLMAK GARİP BİR DUYGU”

Popstar’ın kıdemli jüri üyesi Armağan Çağlayan ise “Yeniden Popstar’da olmak garip bir duygu. Deniz Hanım’la yan yana oturmak da, Bülent Hanım’la zaten uzun yıllardır oturuyorum. 5 şehire gittik, burası 6; ben bugüne kadar 7-8 kez Popstar için şehir gezdim, en iddialı 13 bu yarışmada sahneye çıkacak. Acayip iyi sesler bulduk” dedi.

DENİZ SEKİ: “GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE ERİYECEĞİM”

Kısa süre önce tüp mide operasyonu geçiren Deniz Seki ise, ameliyatı için ilk kez konuştu. Seki: “15 yıl gibi çok uzun bir zaman geçmiş, biz 2003’de başlamıştık Popstar’a, çok heyecanlı bir jüri, müzik bilgime müzik bilgisi katacağını düşünüyorum çünkü Bülent Ersoy gibi bir duayyen divayla beraber aynı masada olmak, Can Bonomo keza kendi müziğinde öyle… Herkes çok profesyonel ve çok renkli, benim için çok güzel bir başlangıç. Çok başarılı olacağız, reytingimiz bol olur inşallah.

DENİZ SEKİ: “HAZMEDEMEDİĞİM HER ŞEYİ MİDEMLE BERABER YOK ETTİM!”

Kanal D ekranlarında gözünüzün önünde eriyeceğim. Ameliyat oldum, gayet iyiyim, dün konserdeydim, ameliyatımın 5. Günü de sahnedeydim, müzik pansumanım, gayet iyiyim. Hazmedemediğim her şeyi midemle beraber yok ettim, hayatta bütün yüklerimden arındım, yepyeni bir Deniz Seki olarak Popstar2018’de sizlerle beraber olacağım” dedi.

BÜLENT ERSOY: “HAKİKİ KÜRK ALDIM”

Kürk giydiği için hayvanseverler tarafından eleştirilen Bülent Ersoy, uzun zaman önce kürk giymeyeceğine söz vermişti. Diva, basın toplantısında yeniden kürk aldığını söyledi. Diva: “Millet gibi yalan konuşmuyorum. Giyenler sahte deyip geçiyorlar gazetecilere, ama yalan söylüyorlar. Ben de protesto ediyorum kürk giyerek. Kürk giymemeye söz verdim, medyada görüyorum ki herkes şakır şakır kürk giyiyor. Herkesin giymesi de beni bağlamıyor tabii ama, ciğerlerimi hiç üşütmemem lazım, yeniden giyme nedenimin birincisi o.

BÜLENT ERSOY: “HAYVANLAR İÇİN KANUN ÇIKINCAYA KADAR YENİDEN KÜRK GİYECEĞİM!”

İkincisi ve en önemlisi de kanun koyucular bu kadar söylenildi ama, hayvanlara yapılan eziyetin kabahatlar kanunundan çıkarılarak, ceza kanununa girmesi konusuna ilgisiz ve duyarsız kaldılar. Tek bir cümleyle zulme karşı gelebilirlerdi! Görüyorum ki bu kanun çıkarılmıyor, çıkarılacağından da ümitli değilim. Kediyi tekmeleyen asker beyi gördük, belediyelerin sokak hayvanlarına yaptıklarını gördük. Hayvan beslemiyorum ama insanım, insan olarak üzüntü duyuyorum. Ben de siz hayvanlar için bu kanunu çıkarıncaya kadar yeniden giyeceğim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.