Tarkan’ı babalık heyecanı sardı

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

Habertürk’ten Serkan Öztürk’ün haberine göre; Mayıs ayında Pınar Tevetoğlu ile nikâh masasına oturarak hayranlarını şaşırtan Tarkan, baba olmaya hazırlanıyor.

Annesi Neşe Tevetoğlu’nun bir an önce çocuk sahibi olma konusundaki baskıları üzerine bebek sahibi olmaya karar veren çift, hazırlıklara odadan başladı.

Tarabya’daki lüks villalarının bir odasını bebek odası yapmak için boşaltan ikilinin sipariş ettikleri eşyaların ilk bölümü geçen hafta geldi.

İkili, müstakbel bebeklerinin cinsiyetini bilmedikleri için beyaz rengi tercih etti. Jelatinlerle kaplanan eşyalar, büyük gizlilikle villaya taşındı.

Çocuk kararı aldıktan sonra tüp bebek tedavisine başlayan ikilinin, kontroller için sık sık Almanya’ya gittiği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.