Can Yaman “Sandokan” dizisinin hazırlıklarına da tam gaz devam ediyor

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta, dünyaca ünlü oyuncu Jean Claude Van Damme’ın ayrıldığı odada konakladı.

Can Yaman ve İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta geçen günlerde sessiz sedasız İstanbul’a gelmişti. Yaptıkları anlaşmalar nedeniyle görüntü ve röportaj vermemeye özen gösteren çift, Çırağan Oteli’nde konakladı.

Yaman ve Leotta’nın kaldıkları odada kendilerinden önce dünyaca ünlü bir oyuncunun kaldığı ortaya çıktı. Ünlü çiftin daha önce ülkemizde film de çeken Jean Claude Van Damme’ın ayrıldığı odaya yerleştiği öğrenildi.

blank

Yaman İstanbul’un en güzel manzaralı otellerinden birinde ağırladığı sevgilisini Kapalıçarşı ve Sultanahmet’i de gezdirdi. Maskeleri nedeniyle tanınmayan çift, birkaç gün boyunca İstanbul turu yaptı.

Öte yandan İstanbul’un ardından Bodrum’da kısa bir tatil yapan Can Yaman başrolünü oynayacağı “Sandokan” dizisinin hazırlıklarına da tam gaz devam ediyor.

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.