Taner Ölmez’den kızı Zeynep’le ilk paylaşım geldi!

Geçtiğimiz yıl haziran ayında nikah masasına oturan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, Zeynep adını verdikleri kızlarını kucağına alarak anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Ünlü oyuncu Taner Ölmez, sosyal medya hesabından kızıyla çekildiği kareyi ilk kez paylaştı.

Kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile 2021 yılının haziran ayında dünyaevine giren Taner Ölmez, kızı Zeynep’i geçtiğimiz aylarda kucağına aldı.

blank

TANER ÖLMEZ KIZIYLA İLK KEZ PAYLAŞTI

İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan ünlü oyuncu Taner Ölmez, kızı Zeynep ile ilk kez paylaşımda bulundu.

Instagram’da 2,1 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu Ölmez, kızıyla karesini “23 Nisan kutlu olsun” notuyla sevenlerinin beğenisine sundu.

Sosyal medya kullanıcıları baba-kızın karesini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Sosyal medya kullanıcıları “Ne güzel kare” gibi yorumlarda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.