Sylvester Stallone’nin kızlarından şaşırtan itiraf

Sylvester Stallone’nin kızlarından bir itiraf geldi. Babalarının kendilerine dövüş eğitimi verdiğini söyleyen kızlar, Sylvester Stallone için “çok koruyucu bir baba” ifadesini kullandılar.

Dünyaca ünlü aktör Sylvester Stallone’nin kızlarından şaşırtan bir açıklama geldi. TV100’den Nur Uçar’ın haberine göre; dünyaca ünlü aktörün kızları, suç oranlarının yüksek olduğu New York’a taşınmadan önce babaları Sylvester Stallone’nin kendilerine savunma eğitimi almaları için donanma askeri tuttuğunu söylediler.

blank

Ünlü aktörün kızları, babaları için “çok koruyucu bir baba” ifadesini kullandılar.

New York Post Gazetesi’ne konuşan Stallone’nin kızlarından Sistine, “6 saat boyunca ormanda eğitim almak zordu” dedi. Sistine, küçük yaştan beri babalarıyla askeri eğitimlere katıldıklarını söyledi.

Kız kardeşler eğitim için her sabah 6’da kalktıklarını anlattılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.