Survivor Semih Öztürk’ün sevgilisinden olay yaratan açıklamalar!

Bir yarışma programında tanışarak sevgili olan Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur, yaklaşık 5 yıldır birlikteliklerine devam ediyordu. Ancak bir sosyal medya hesabında paylaşılan video herkesi dehşete düşürdü. Kurretülayn Matur’un videosunda Semih Öztürk ile ilişkilerinin bittiğini duyururken ilişkinin bitme sürecinde yaşadığı korkunç ve ürkütücü olaylar herkesi şoke etti.

Kurretülayn Matur’un iddiasına göre Semih Öztürk’ün tanıdığı ve güvendiği bir erkek arkadaşı Semih ve Kurretülayn’ın ayrılığını fırsat bilerek genç kadının yaşadığı apartmanda ev tuttu.Kurretülayn Matur’un yan dairesine taşınan kişi sürekli farklı yöntemlerle genç kadını rahatsız etmeye başladı.Yaşananlara inanmayan Semih Öztürk ile Kurretülayn Matur ayrıldı.

Genç kadın yaşananları sosyal medya hesabından gözyaşları içinde anlatırken öyle bir şey söyledi ki skandal sözleri olay yarattı. Henüz Semih Öztürk cephesinden ise bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.