İŞTE! Özcan Deniz’in boşanma nedeni!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın boşanma sebebi ortaya çıktı. Ünlü çifti yurt dışı tatillerinde büyük kavgaya tutuştuğu ve yaşanan inatlaşma sonucu boşandıkları iddia ediliyor.

Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programının haberine göre, Özcan Deniz ile Feyza Aktan yurt dışı tatillerinde büyük kavgaya tutuştu ve yaşanan inatlaşma sonucu boşanma kararı aldı. Aktan sonrasında geri adım atsa da Özcan Deniz geri atmadı ve çift anlaşmalı olarak boşandı.

Kısa süre önce bir markanın yatak reklamında rol alan Özcan Deniz eğer boşanmasaydı reklamda eşiyle rol alacaktı. Feyza Aktan bu reklam filminden 500 bin TL alacaktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.