SÖZ, reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi elden bırakmadı

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ dün akşam Star TV’de ekrana gelen 15. bölümüyle, yine reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

3 Kategoride Birinci Oldu

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 10,81 izlenme oranı %27,53 izlenme payı, AB kategorisinde 8,14 izlenme oranı, %20,72 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 10,18 izlenme oranı %24,80 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

‘SÖZ’, ayrıca yeni sezonda ekrana gelen 3 bölümüyle de Tüm Kişiler kategorisinde tüm gün birincileri arasında en yüksek reyting oranlarını alan proje oldu.

Yeni sezona güçlü bir giriş yapan ve temponun son sahneye kadar düşmediği ‘SÖZ’, hem ekran başında hem de sosyal medyada izleyicilerden tam not aldı.

#sözümüzbir hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’ sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en en çok konuşulan projesi oldu. Hashtag, dizi yayınından sonra da uzun saatler ilk sıralardaki yerini korudu.

Kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz karakterini başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın, ‘Özel Kuvvet Timi’ mensuplarını ise Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat’ın canlandırdığı “SÖZ” yeni bölümüyle 9 Ekim Pazartesi günü Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.