Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Çember”in başrolünde yer alan Anıl Altan, ringe çıktı

Genel Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yönetmenlğini Emrah Saltık’ın üstlendiği televizyon filmleri

Genel Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, yönetmenlğini Emrah Saltık’ın üstlendiği televizyon filmleri serisi “Çember”in başrolünde yer alan Anıl Altan, serinin yeni filmi için boks dersleri aldı ve ringe çıktı.

Geçtiğimiz sezon her filmi ilgiyle izlenen Polisiye Tv fimleri serisi Çember, bu sezon da yeni 6 filmiyle devam ediyor. Pelin Akil, Barış Bağcı, Anıl Altan ve Olgun Toker’in başrollerini paylaştığı ÇEMBER’in yeni filmi için yakışıklı oyuncu Anıl Altan, özel boks dersleri aldı. Filmin aksiyonu ve heyecanı yüksek sahneleri için özel bir hocayla çalışan Altan, ringde kıyasıya bir mücadele verdi.
Anıl Altan’ın heyecan dolu boks sahneleri Çarşamba günü Star Tv’de yayınlanacak Çember’in 2.filmi “Çember-Araf”ta çok konuşulacak.