ŞOK! Hayranları Tarkan’ı terk etti

Ünlülerin evlilik sonrası yaşadıkları hayran kaybetme korkusu Tarkan’ın başına geldi. Evlilik haberiyle sarsılan fanatikler, sanatçıyı takip etmeyi bıraktı.

Tarkan’ın hayranlarından beklenmedik hareket… Tarkan’ın evlilik haberi sevenlerini derinden üzdü. Almanya’da yaşayan Pınar Dilek ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Tarkan’ın fanatikleri sanatçının Instagram hesabını tek tek terk etti. Evlilik haberiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan takipçiler, Tarkan’ı takip etmeyi bıraktı. Sanatçının hızla yükselen takipçi sayısı düşerek 272 bin kişiye geriledi.

İŞTE KAYINPEDER

Sanatçının müstakbel kayınpederi Ali Dilek’in fotoğrafı ortaya çıktı. Urfa’da yaşayan ailesini her yıl çocuklarıyla birlikte ziyaret eden Ali Dilek, yine bir memleket ziyaretinde kızı Pınar ile görüldü. Pınar Dilek’in ayrıca iletişim sektöründe çalıştığı öğrenildi.

tarkan pinar

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.