ŞOK! Deniz Akkaya’dan Hülya Avşar’a: Cahil geldi cahil gidiyor

Deniz Akkaya Nish Pharma Kozmetik’in yeni ürünü gençlik iksirinin tanıtımında basın mensuplarına bir sunum gerçekleştirdi.

İlerleyen yaşına kadar nasıl genç görünmeyi başardığını yaptığı uygulamaların neler olduğunu tanıtımı takip eden konuklar ve basın mensupları ile paylaşan Deniz Akkaya, genç kalmanın sırrını erken uyuyup erken kalkmakta bulduğunu söyledi. 20 yıl önce giydiği bir kıyefetle tanıtıma katılan Akkaya ‘Bugün bu kıyafeti seçtim, dolabımda haken duruyor, genç kaldım diye düşünüyorum çünkü 20 yıl önce giydiğim kyefeti halen giyiyorum’ dedi.

Tanıtım toplantısı sonrası gncel olaylara da değinen bir röpörtaj yapan Deniz Akkaya, her zaman olduğu gibi sürekli bir çekişme içinde olduğu Hülya Avşar’a zeyir zebnebrek açıklamalar yaptı. Hülya Avşar’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı

“Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın” sözlerinin hatırlatılması üzerine açtı ağzını yumdu gözünü. ‘Bırakın Allah aşkına Cahil geldi cahil gidiyor, ben onun konuşmalarını yorumlamaktan sıkıldım, siz bana sormaktan sıkılmıyorsunuz, ben o zamanda söyledim şimdi de söylüyorum, bu tarz açıkalamar yapan insanlar, insanlara örnek olacak insanlar değildir’ dedi. Akkaya, ‘Bence bu ülkeye zararı olan bir insan, bu sadece benim fikrim değil, bu Mehmet Aslantuğ’un da fikri, İsmail Küçükkaya’nınd afikri, bunlar çok zararlı çıkışlar, ortaya birşey atıp magazin basınına düşmek konuşulmak değil olay, ben bu açıklamaları dinlerken geriliyorum, bu tarz açıklamalar topluma yanlış mesaj vermektir’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.