Skin, İstiklal Caddesi’ndeki patlamayı anlattı

Ünlü İngiliz rock grubu Skunk Anansie’nin solisti Skin’in, İstiklal Caddesi’ndeki saldırı sırasında Taksim’de olduğu ortaya çıktı.

Twitter’dan hayranlarına seslenen Skin,”Otelimizin dışında büyük bir bomba patladı. Sarsıldım ama iyiyim. İnsanlar öldü. Korkunç sahneler var” diye tweetattı.

Sahne adı “Skin” olan 48 yaşındaki Deborah Anne Dyer, Facebook hesabından da bir İstanbul fotoğrafı paylaşarak,”Otelimizin dışındaki korkunç patlamadan önce çekilen güzel bir İstanbul karesi” diye yazdı.

skin1

Ünlü şarkıcı, “Bina kağıt gibi sallandı. Kalbim, bu musibet olaya yakalanan masum insanlar ve ailelerinin yanında” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.