Üç büyükler terörü lanetledi

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş terörü lanetleyen mesaj yayınladılar.

Spor Toto Süper Lig’in “3 Büyükler”i Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, bugün sabah saatlerinde Taksim’de yaşanan bombalı terör saldırısını lanetleyip, kınadı.

GALATASARAY: TERÖRE LANET OLSUN

Galatasaray’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısı, kulübümüzü derinden üzmüştür. Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar dileriz.

Ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı gerçeği ortadadır. Türk milleti, geçmişten günümüze birlik ve beraberliği bozacak girişimleri her zaman bertaraf etmiştir ve terörü de kardeşlik ruhu ile yenecektir. Ülkemizin birliğine yönelik yapılan hain terör saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun… Milletimizin başı sağ olsun.”

FENERBAHÇE: TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı bir saldırı sonucu yaşanan patlamada ölü ve yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Başkent Ankara’da yaşanan hain terör saldırısının acısı dinmeden, İstanbul’da da böyle bir vahşetin yaşanması sonrasında masum insanların ölümünün, pek çok insanın da yaralanmasının derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Yaşanan hain terör olayını lanetleyerek, ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmış bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Milletimizin başı sağ olsun.”

BEŞİKTAŞ: TERÖR SALDIRILARINI ŞİDDETLE KINIYOR VE LANETLİYORUZ

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısı, kulübümüzü derinden üzmüştür.

Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar dileriz.
Ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı gerçeği ortadadır. Türk milleti, geçmişten günümüze birlik ve beraberliği bozacak girişimleri her zaman bertaraf etmiştir ve terörü de kardeşlik ruhu ile yenecektir.

Ülkemizin birliğine yönelik yapılan hain terör saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimizin, polisimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şad olsun…

Milletimizin başı sağ olsun. ”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.