Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli, Radyo D’de Sarı Şeker Sema’ya konuk oldu

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli düet şarkılarıyla Radyo D’de Sarı Şeker Sema’ya konuk oldu.

Ceceli: “Şarkıyı aslında Sinan söyleyecekti”

Mustafa Ceceli, Anlarsın isimli şarkıyı Sinan Akçıl’ın kendisi söylemek üzere Mustafa Ceceli’ye aranje yaptırmak istediğini ama kendisi çok beğendiği için daha sonra düete dönüştüğünü anlattı.

“Düetler devam edecek”

Bu çalışmadan kendilerinin çok memnun kaldığını söyleyen ikili, Türkiye’nin de düeti çok sevdiğini ve bundan sonra da beraber şarkı söylemeye devam edeceklerini hatta birlikte konserler yapma düşünceleri olduğunu anlattı.

Sinan Akçıl’ın Aşkı

​Sinan Akçıl, Ceceli’nin “Es” isimli şarkısını daha yeni yeni anladığını, çok sevdiğini ve bu şarkıyı çok özel birine göndermek istediğini söyledi. Burcu Kıratlı ile beraber misiniz sorusuna “Es Burcu Burcu, bu şarkı özel birine gitsin” diyerek yanıt verdi. Otilia ile beraberken “Türk kahvesi yapmayı bilmeyen kızla evlenmem” dediğini hatırlatan Sarı Şeker Sema’ya “Şimdi çok güzel Türk kahveleri içiyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.