BluTV’nin iddialı polisiye dizisi ‘Bozkır’dan yeni bir teaser yayınlandı

BluTV’nin merak uyandıran, iddialı polisiye dizisi ‘Bozkır’dan yeni bir teaser yayınlandı. Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un başrollerinde olduğu dizi, 30 Kasım’da izleyicilerle buluşacak.

Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran ve Bige Önal ile usta oyuncu Altan Erkekli’nin yer aldığı ‘Bozkır’, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Birbirinden farklı yapımlara imza atan BluTV’de yayınlanacak polisiye dizide Yiğit Özşener ve Ekin Koç’u, bir cinayetle başlayıp büyüyen bir düğümü çözerken seyredeceğiz.

ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Levent Cantek’in senaryosuna imza attığı ve yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce’nin oturduğu ‘Bozkır’ın yayınlanan yeni teaser’ı Özşener ile Koç’u cinayetlerin arkasında oldukça güç bir mücadelenin beklediğini gösteriyor.

Konusu ve türü itibariyle şimdiden merak uyandıran dizi, sürükleyici ve gizemlerle dolu kurgusuyla izleyicileri temposu yüksek bir yolculuğa çıkaracak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.