Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın nikah tarihi belli oldu

Bir dargın bir barışık yaşadıkları aşkla sık sık gündeme gelen şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı’nın nikah tarihi belli oldu.

Pandemi koşulları nedeniyle küçük bir davetli grubu eşliğinde evlenecek olan ünlü çiftin nikâh şahitliğini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ünlü sanatçı Sibel Can üstlenecek.

Öte yandan ikili Türk örf ve adetlerine uygun bir isteme töreni de gerçekleştirdi. Kız istemeye Burcu Kıratlı’nın ailesinin evine davul-zurna ekibi ile giden Sinan Akçıl ve ailesi, site sakinlerini şaşırttı.

blank

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın gelinlik ve damatlığını ise ünlü modacı Hakan Akkaya hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde son provasına giden oyuncu Burcu Kıratlı’ya annesi Gül Erçetingöz de eşlik etti. Hazırlıkları tamamlamak üzere olan çiftin, balayı için de İtalya’nın romantik destinasyonu Como Gölü’ne gideceği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.