Sıla ve Hazer Amani çiftinin mutlu gününde neler yaşandı?

Önceki gün Nişantaşı’nda görkemli bir düğünle evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin mutlu gününde neler yaşandı? İşte detaylar…

İlk günden itibaren aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Sıla ve Hazer Amani dün Sıla’nın evinde sade bir nikahla evlendi. Nikahta Sıla, Özlem Süer imzalı gelinlik giyerken, Hazer Amani’ni damatlık tercihi Cavalli oldu.

Sıla Gençoğlu’un nikah şahitliğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani’nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ile Kemal İnal yaptı. Nikahı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu kıydı.

blank

Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani nikahtan sonra Nişantaşı’ndaki Alancha Restaurant’ta bir davet verdi. Geceye çiftin ailelerinin yanı sıra 100 yakın dostu katıldı. Geceye Mabel Matiz, Cem Adrian, Gözde Kansu, Kenan Doğulu, Yalın, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal gibi ünlü isimler akın etti. Çiçeklerle donatılan mekanın için 100 bin TL harcandı.

https://www.youtube.com/watch?v=HG3qRxOO–Q

Düğünde de sembolik olarak kıyılan nikahın ardından şarkıcı Sıla mikrofonu eline alarak konuklara hoş geldin dedi. Sonrasında ise sahneden inmeyerek sevilen şarkılarını seslendirdi. Sıla’ya sonrasında meslektaş dostları, Kenan Doğulu, Ceylan Ertem, Mabel Matiz ve Yalın eşlik etti. Düğün adeta konser havasında gerçekleşti. Genç çift balayını İtalya’nın başkenti Roma’da yapacak.

Şarkıcı Sıla ile Şef Hazer Amani sade bir nikahla evlendi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.