Gazeteci ve şarkıcı Ömür Gedik ruh eşini buldu!

Gazeteci Ömür Gedik sosyal medyadan yine ilginç bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren gazeteci Ömür Gedik yine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Leopar ile kendi fotoğrafını kolaj yaparak paylaşan Gedik altına “Ruh eşim bir erkek olmak zorunda değil, dahası bir insan olmak zorunda hiç değil…” notunu yazdı.

blank

ÖMÜR GEDİK KİMDİR?

Ömür Gedik, 22 Aralık 1970 tarihinde doğdu. Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Filolojisi’nden 1992’de mezun oldu. Üniversite yıllarında okulun müzik klübünde aktif olarak çalıştı. Bölümün seçmeli olarak verdiği sinema derslerine katıldı. Ayrıca sınırlı sayıda öğrenci ile gerçekleştirilen creative writing derslerinde beş dönem boyunca hikaye ve senaryo yazımı üzerinde çalışmalar yaptı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Sabah Dergi Grubu’nda çalışmaya başlayan Ömür Gedik, 1993’te Hürriyet’e geçti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümü’nde 1 sene okutmanlık yaptı. 1999 yılında Hürriyet Kültür Sanat Servisi’nde görev yapmaya başlayan Ömür Gedik’in Hürriyet Kelebek’te ağırlıklı olarak sinema üzerine yazılara yer verdiği bir köşesi vardır. Televizyonculuğa 2004′te başlayan Ömür Gedik 1 sene boyunca tv8′de sinema içerikli Stüdyo programını hazırladı ve sundu. 2005′ten itibarenKanal D’de yayınlanan sinema programı Cinemania’yı hazırlayıp sunmaktadır. 2012 Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin açılışı Ömür Gedik tarafından yapıldı.

Ömür Gedik: Evlenmeyi istemeyen Ferhat!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.