Sıla, Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu

Şarkıcı Sıla, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek şiddet gördüğü gerekçesiyle sevgilisi Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu. Sıla, Kural için 3 ay koruma kararı aldırdı.

Şarkıcı Sıla, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sıla’nın ünlülerin avukatı olarak bilinen Rezan Epözdemir’i tutmasını dikkatlerden kaçmadı.

ŞİDDET GEREKÇESİYLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şarkıcı Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

“EVDE YAŞANAN DARP, CEBİR VE PSİKOLOJİK ŞİDDET”

Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda “müşteki” sıfatıyla ifade verdi. Avukatı Rezan Epözdemir ise daha önce İstanbul Aile Mahkemesi’nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

blank

“Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım’ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda.”

SILA, 3 AYLIK KORUMA KARARI ALDIRDI

Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, “evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme” yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.

“ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIZ”

Adliye çıkışı açıklama yapan Sıla, “Zamanı gelince konuşacağız. Ahmet Kural’dan şikayetçi oldum bunun için ifade verdim.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.