Ahmet Kural’dan şiddet gören Sıla’nın hali sevenlerini üzdü

Şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle adliyeye gelerek şikayetçi oldu. Sıla’nın adliye çıkışında gözünün kenarındaki iz ise merak konusu oldu.

Şarkıcı Sıla, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek şiddet gördüğü gerekçesiyle sevgilisi Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu. Sıla, Kural için 3 ay koruma kararı aldırdı. Adliye çıkışı görüntülenen Sıla’nın gözündeki kırmızı iz dikkatlerden kaçmadı.

GÖZÜNDEKİ İZ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardında tüm gözler mahkeme çıkışına çevrildi. Sıla adalet sarayının çıkışında kameralara açıklama bulundu. Bu sırada Büyük siyah bir gözlük takan Sıla’nın gözünün kenarındaki iz merak konusu oldu. Bu kareyi görenler Sıla’nın gözüne mi darbe aldığını sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Haberlerin hızla yayılmasının ardından Sıla’nın kolunun mor olduğu bir fotoğraf ortaya çıktı.

blank

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

Sıla’nın 3 ay koruma kararı aldırdığı Ahmet Kural’a ise tepkiler büyüktü. Sosyal medya kullanıcıları Ahmet Kural’a kadına şiddet uyguladığı için sert yorumlar yaptı.

Adliye çıkışı açıklama yapan Sıla, “Zamanı gelince konuşacağız. Ahmet Kural’dan şikayetçi oldum bunun için ifade verdim.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.