Bige Önal’dan sevgilisi Aras Bulut İynemli sessizliği

Aras Bulut İynemli ile yaklaşık 7 yıldır sevgili olan Bige Önal, ilişkileriyle ilgili sorulara karşı yine sessiz kalmayı tercih etti. Önal, kısa ve net cevap verdi.

Yaklaşık 7 yıldır birlikte olan oyuncular Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, ne zaman evlenecekleri en çok merak edilen çiftler arasında yer alıyorlar. İlişkileri konusunda ketum bir tavır takınan Bige Önal, geçtiğimiz gün bir veterinerde görüldü. Milliyet’te yer alan habere göre; telaşlı görülen Önal, köpeğinin ameliyat olacağını söyledi.

blank

Bilge Önal, “İki saat falan tahlil bekleyeceğiz. Ondan sonra da ameliyat olacak. Çok korkuyorum şu an. Çok gergin bir gün geçiriyorum. Bana da ameliyata gireceğini yeni söylediler. Köpeğime bir şey olup olmayacağını bilmediğim için çok endişeliyim” diyerek duygularını belirtti.

BİGE ÖNAL’DAN ARAS BULUT İYNEMLİ SORULARINA KISA CEVAP

Önal’a geçtiğimiz Sevgililer Günü de soruldu. Ünlü oyuncu sadece, “Sevgililer Günü çok güzel geçti. Aras iyileşti, güzel bir gün geçirdik” demekle yetindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.