Sezonun sevilen oyunu ‘Aslında Özgürsün’den anlamlı doğum günü kutlaması!

Emel Çölgeçen ve Pelin Öztekin’in başrollerini paylaştığı ProjectAs Prodüksiyon imzalı ‘Aslında Özgürsün’ oyunu, Duygu Asena’nın doğum günü olan 19 Nisan’da ,Kadıköy Duru Tiyatro’da sahnelenecek.

Duygu Asena’nın aynı adlı kitabından uyarlanan, 80 dakikalık eğlence dolu ve yüksek tempolu sunumuyla sezon boyunca alkış toplayan oyun, yeni jenerasyona da usta yazarı tanıtmış oldu. Ekip, oynadıkları oyunla Duygu Asena’nın usta kalemine halihazırda teşekkür ediyorken, 73. Doğum gününü de sahnede kutlayarak onu bir kez daha anacak.

blank

Yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği bu eğlenceli oyunda, seyirci özgürce konuşan iki kadının İstanbul’daki aşk maceralarına tanık oluyor. “Evli, mutlu, çocuklu Belgin (Pelin Öztekin)” mutfağında, “Tek taşımı kendim aldım Berna (Emel Çölgeçen)” nın ise yüksek plazalardaki kendilerini ve aşkı arayış hikayesi her anlamda renkli bir şekilde sahneleniyor

İşte Aslında Özgürsün’ün Etkinlik Takvimi:

19 Nisan Cuma 20:30 Kadıköy Duru Tiyatro

3 Mayıs Cuma 20:30 Kadıköy Boa Sahne

9 Mayıs Perşembe 20:30 Uniq Glassroom

24 Mayıs Cuma 21:00 Bursa Podyum Sanat Mahal

“Bir şehir. İki kadın. Bir çok erkek!”

Komedi | 85 dakika | Tek perde

Aslında Özgürsün hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış Duygu Asena’nın aynı adlı romanından Belgin ve Berna’nın eğlenceli arkadaşlık hikayesini anlatıyor.

Aşka aşık iş kadını Berna (Emel Çölgeçen) yüksek plazalarda, evli, çocuklu ve oldukça umutsuz ev kadını Belgin (Pelin Öztekin) ise mutfağında var olma savaşı veriyor.

İki genç kadın ve en iyi arkadaş, birbirlerine tutunarak toplumun ve erkeklerin dayattığı ahlak anlayışına, tabulara karşı çıkıp özgürlüklerini, kimliklerini arıyorlar… Ve de aşkı…

İnternette yazılan ilk kitap olma özelliği taşıyan Aslında Özgürsün’de Duygu Asena’nın “Hayat hafif bir şeydir,” gibi unutulmaz cümleleri de yer alıyor.

Künye:

Eser: Duygu Asena

Uyarlayan ve Yöneten: Ali Kemal Güven

Oyuncular: Emel Çölgeçen, Pelin Öztekin

Yapımcı: Seda Özkaraca

Dramaturg: Melisa Kesmez

Işık Tasarımı: Alev Topal

Sahne Tasarımı: Cihan Aşar

Yapım Sorumlusu: Tansu Sönmez

Teknik Sorumlu: Erdem ÇınarProjectAS Sosyal Medya:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.