Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin için yardım istedi!

Sayısız yapımda rol alan usta oyuncu Rasim Öztekin dün öğlen saatlerinde kalp krizi geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncuya anjiyo yapıldı. Öztekin2in kendisi gibi oyuncu kızı Pelin Öztekin, babası için dua istedi. Pınar Öztekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Babam yoğun bakımda. Şimdi dualarınıza ihtiyacı var” dedi.

Seksenler dizisinde Fehmi karakterini canlandıran usta oyuncu Rasim Öztekin, dün öğlen vakitlerinde kalp krizi geçirdi. Usta oyuncu, arkadaşlarıyla mesajlaştığı sırada rahatsızlandı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Öztekin’e anjiyo yapıldı. Bu gelişmenin ardından usta oyuncu için kana ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Gecenin ilerleyen saatlerde paylaşım yapan Pelin Öztekin, “Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacı var” dedi.

blank

Başarılı bir operasyonun ardından yoğun bakıma alınan usta sanatçının son durumunu da kızı açıkladı. Pelin Öztekin, ‘Çok seviliyorsun babiş’ başlığıyla paylaştığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “İlk aşkım, Rasoş’um, Babiş’im; Dün kalbiyle ciddi bir anlaşmazlık yaşadı. Anjiyo yapıldı, tıkalı kalp damarına müdahale edilerek açıldı. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor.”

“Dünden beri arayıp soran, mesaj atan, geri döndüğüm, dönemediğim herkese, tüm sevenlerine kalpten teşekkür ederim. Türkiye’nin her yerinden kan vermek için arayan bir şekilde yanımızda olmak isteyen herkese minnettarım. Kan ihtiyacımız çok şükür sayenizde kalmamıştır. Şimdi en çok dualarınıza ihtiyacı var. Çok seviliyorsun Babiş. Biran önce iyileş, iyileş ki senin için “her an hazırız” diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çok seviyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.