Şeyma Subaşı dolandırılma iddialarına cevap verdi

Mısırlı Mohammed Alsaloussi’nin evlilik teklifi kabul eden ve hamileliğini açıklayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde iş adamından ayrılmış ve bebeğini de aldırmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşlarıyla birlikte İbiza Adası’nda görülen sosyal medya fenomeni, bugün konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Subaşı, en büyük destekçisinin kızı olduğunu belirtti. İşte Şeyma Subaşı’nın yaptığı o paylaşım…

YouTube video

Her yaptığı olay olan Şeyma Subaşı, yine magazin gündemine bomba gibi düştü! Evlilik teklifi, düğün, bebek itirafı ve düşük haberi derken Subaşı’ndan önceki gün şok bir hamle geldi.

ORTAYA FARKLI İDDİALAR ATILMIŞTI

Subaşı, sosyal medya hesabından Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğrafları sildi. Ortaya ise farklı iddialar atıldı.

blank

TÜM HEDİYELER SAHTE ÇIKTI

Atılan iddialardan bir tanesi ve en önemlisi Mısırlı iş adamının dolandırıcı olduğuydu. Konuyla ilgili şüpheleri olan Subaşı’nın taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsi de sahte çıkmış.

KONUYLA İLGİLİ İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI

Bebeğini aldıran ve sevgilisinden ayrılarak zor günler geçiren Şeyma Subaşı, bugün sosyal medya üzerinden ilk kez konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.