Şevval Sam, Harbiye’de unutulmaz bir geceye imza attı

Sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden ünlü sanatçı Şevval Sam, Harbiye’de unutulmaz bir geceye imza attı.

Vigor Kültür Sanat organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşan Sam, özel senfonik konseri “Aşkı Bulacaksın’’ konseptiyle ilk kez İstanbul’da sahne aldı. Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde, elli kişilik Pera Filarmoni Orkestrası’nın eşlik ettiği konserde sanatçıya, kendisini izlemeye gelen dört bin kişilik koro eşlik etti.

blank

Tarık Ediz imzalı iki kostümle sahne alan Sam, seyircilerle bol bol sohbet etti.

Sanatçı, Aşkı Bulacaksın, Beni Anlama, TSM Valsler, Libertango, Özleyiş, Bozcaada, Ellerin İlkbahar, Gül Güzeli, Karadeniz, Hayde Yar, Hey Gidi Karadeniz, Gelevera Deresi-Ander Sevdaluk, Pontus-Gemiler Giresun’a, Ben Seni Sevduğumi, S’agapo, İzmir Kavaklarını, Olmasa Mektubun, Telli Telli, Sevmek Zamanı gibi Akdeniz’den Karadeniz’e, tangolardan, Türk valslerine uzanan, farklı dillerdeki ortak ve zamansız şarkılarıyla, müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.