Sevişme sahneleriyle gündeme gelen Beren Saat’e eşi Kenan Doğulu’dan destek

Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı Netflix’in ikinci orijinal Türk dizisi Atiye’nin ilk sekiz bölümü dün yayınlanmıştı. Dizinin ilk bölümüne Beren Saat ile Metin Akdülger’in sevişme sahneleri damga vururken, Kenan Doğulu’dan eşi Beren Saat’e destek mesajı geldi.

Genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye sevenleriyle buluştu. Dizinin ilk bölümüne Beren Saat ile Metin Akdülger’in sevişme sahneleri damga vurdu. Sevişme sahneleri hakkında ne düşündüğü merak konusu olan Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

blank

Kenan Doğulu, Instagram hesabının hikaye bölümünden Atiye’nin afişini paylaşıp, “Heyecanla beklediğimiz ‘Atiye’ yayında” yorumunda bulundu.

Beren Saat’in Atiye’deki sevişme sahneleri çok konuşuldu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.