Beren Saat’in Atiye’deki sevişme sahneleri çok konuşuldu!

Netflix’te yayınlanan Atiye ile ekranlara geri dönen Beren Saati’in dizideki sahneleri Twitter’a damga vurdu.

Beren Saat’in İstanbullu bir ressamı canlandırdığı ‘Atiye’nin ilk sezonu bugün izleyiciyle buluştu. Beren Saat ile Metin Akdülger’in ilk bölümdeki sevişme sahneleri çok konuşuldu.İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizide Beren Saat makyajsız olarak kamera karşısına geçti.

blank

ATİYE’NİN KONUSU
Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar.

Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir.

Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşif, genç bir ressamın (Beren Saat) hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesine yol açacaktır.

Netflix, ikinci orijinal Türk dizisi olan Atiye’yi yayınladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.