Rap müzik 2019’un en çok dinlenen müziği oldu!

Müzikte 2019 tüm dünyada rapçilerin yılı oldu.

Spotify verilerine göre dünyada en çok dinlenen müzik grubu Amerikalı rap grup Post Malone oldu. Bu kural Türkiye için de geçerliliğini korudu.

Rap müzik 2019 un en çok dinlenen müziği oldu. Ezhel’in yılın en çok dinlenen sanatçısı olduğu 2019 yılında, Ben Fero, Sagopa Kajmer ve Norm Ender gibi isimler liste başını çekti. Pop sanatçılarının rap müziğe nazaran daha ikinci planda kaldığı 2019 yılında, rapçilere karşı en büyük zaferi Rafet El Roman ve Gülşen kazandı.

YouTube video

Rafet el Roman “Unuturum Elbet” isimli single”ı sadece YouTube da 178 milyon dinlenme rakamına ulaşırken, Gülşen “Bir ihtimal biliyorum” şarkısı sadece You Tube”da 130 milyon kez dinlendi. Ezhel – Aya şarkısının 70 milyon YouTube tıklanma rakamını yakalarken, Ben Fero – Demet Akalın şarkısı 150 milyon YouTube tıklanma rakamına ulaştı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.