Serenay Sarıkaya’dan yaz bitmedi pozu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yaz mevsiminin bitmesine sayılı günler kala tatilde çektiği bikinili fotoğrafını “yazbitmedibitemez” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaz mevsimin bitmesine sayılı günler kala ‘Alice’ oyununun provaları için yurda dönen Serenay Sarıkaya, tatilde çektiği bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sarıkaya’nın Instagram’da bir “perşembe klasiği” olan #tbt etiketi altında ı “yazbitmedibitemez” notuyla paylaştığı bu pozuna kısa sürede beğeni yağdı.

blank

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Sarıkaya’nın paylaşımına “Allah nazarlardan saklasın Allah sahibine bağışlasın Allah seni korusun baby çok güzelsin çokk kalbin gibi çokkk” yorumunu yaptı.

Serenay Sarıkaya’lı “Alice Müzikali” gün sayıyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.