Seren Serengil’in yerine Demet Akalın geliyor

Gülben Ergen aleyhine konuşarak mahkemenin kararına uyman ve 3 gün zorlama hapis yatacak olan Seren Serengil “Kimseye iftira atmadım” dedi.

Gülben Ergen aleyhine konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine girecek. Üç gün zorlama hapis cezası yatacak olan Serengil’in yerine ‘Duymayan Kalmasın’ programını Demet Akalın sunacak. Yayında konuyla ilgili konuşan Serengil, “Biraz tedirginim ama korkum yok. Ben kimseye iftira atmadım, bu cezayı hak etmiyorum. Doğruların arkasındayım” diye konuştu.

MAHKEMEYİ BEKLİYORUZ

Dün akşam saatlerinde cezaevine girmesi beklenen sanatçının hapse girişi ertelendi. Serengil’in avukatı Ayşegül Mermer, yaptığı açıklamada 11. Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli kararın henüz yazılmadığını ifade etti.

Seki’den tavsiye

Seren Serengil Deniz Seki’nin kendisine verdiği tavsiyeleri açıkladı. Serengil: “Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz’den öğrendim. Ayaklarım çok üşüdüğü için termal çoraplardan aldım. Deniz bana gri ve yeşil renk giymememi söyledi, çünkü oradaki görevliler o renkleri giyiyormuş” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.