Seren Serengil: Sakın bana özenmeyin

Ünlü sunucu eren Serengil, geçirdiği mide ameliyatı sonrası 46 kiloya düştü. Hastaneden fotoğraf paylaşan Serengil, kendisine özenerek bu ameliyatı yaptıranları uyardı ve “Obez değilseniz, siz özenmeyin ve asla yaptırmayın” dedi.

Ünlü magazin programı sunucusu Seren Serengil geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası zor günler yaşıyor. Dumping sendromu yaşayan ve hızla kilo veren Serengil, 70 kilodan 46 kiloya düştü. Hastanede çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Serengil, fotoğrafın altına pişman olduğuna dair bir not da düştü.

“Obez değilseniz bana özenip bu ameliyatı yaptıran çok oldu” diyen Serengil, “Siz özenmeyin ve asla yaptırmayın” ifadeleriyle takipçilerini uyardı.

Serengil’in hastaneden paylaştığı fotoğraf şöyle:

blank

Serengil, paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi:

“Nasılsınız:) biz de ‘iyi’ diyelim, iyi olalım Emel hemşiremle. Nefret ederdim kilodan, hala da ederim. Ama şu an bana deseler ki ‘yüz kilo olacaksın, eskiye dön’ koşa koşa dönerdim. Güzellik kime şans mutluluk getirmiş.? Güzel olduk da ne oldu? Kıymetimiz bilindi mi? Mutlu olduk mu? Bir çirkin şansı gerçeği varsa uyaydık keşke…Ne uğruna daha da güzel olalım isteği, kim için? değdi mi? Herkes benim gözüme güzel gözükmek için uğraşsın ben niye uğraşıyorum deyin.

‘ASLA YAPTIRMAYIN’

Sakın! Obez değilseniz bana özenip bu ameliyatı yaptıran çok oldu, siz özenmeyin ve asla yaptırmayın. Hadi ben isim gereği ‘kendime, dış görüntüme dikkat etmek zorundayım’ dedim, rakiplerimin vücutlarını mayolu yakalanmış hallerini gördükçe onlar gibi olacağım korkusu bana bunu yaptırttı. Obez değilseniz bu durumu diyet ve sporla kolayca atlatabilirsiniz.

‘ŞARTLARI ZORLAMAYIN’

Güzelin düşmanı en güzeldir. ‘En güzel’ olacağım derken evdeki güzellikten de olmayın. Sağlığınız gitmesin. Bırakın sizi beğenen böyle beğensin. Beğenmiyorsa da kapıyı gösterin. Şartları zorlamayın. Hep hayırlısını isteyin kalbiniz güzel olunca Allah mutlaka karşınıza fiziğinize, güzelliğinize, ona buna bakanı değil o kalbe bakanı çıkarıyor. Hadi öperim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.