Serdar Ortaç: Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum!

YouTube'da bir programa konuk olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ortaç'ın, "Ne zaman mutlu oldun?' diyeceksin... Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum" sözleri sosyal medyayı salladı.

YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olan Serdar Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, “Beni çok yoruyor ama artık kabul ettim” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİRİ KALMAMIŞ”

“Maneviyatım yok benim, gitti artık. İnsanların güldüğü şeye gülemiyorum mesela” diyen Ortaç, şunları söyledi: Senin ağladığın şeye de ağlamayabilirim. Babam rahmetli olduğunda ve bir de Samatya Sahili’nde gemi yandığında korkudan ağladığımı hatırlıyorum, o kadar. Çok üzüldüğüm zaman içime atarım. Çok utandığımda da üzülürüm. Kendi kendimi mahkemeye verir, sorgularım. Eskiden bu sorulara abartı bir reaksiyon gösterirdim. Utanınca çıldırırdım, çok korktuğum olurdu. Şimdi hiçbiri kalmamış. Demekki ondan hasta oldum.

“ARTIK HİSSETMEDİĞİM BİR SÜRÜ DUYGU VAR”

Artık hissetmediği bir sürü duygusu olduğunu da ifade eden Serdar Ortaç, “Heyecan sıfır… Büyük konuşmayayım ama aşk olmaz artık, sanmam… Benim mutsuzluğumu bulaştırıp, onun ahını lmak istemem. Korku, pişmanlık… Hepsi gitti. Kaç tane duygu varsa hepsine çarpı atayım.” şeklinde konuştu.

“HİÇ MUTLU OLDUĞUMU HATIRLAMIYORUM”

Öte yandan şarkıcı, “Ne zaman mutlu oldun?’ diyeceksin… Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum” açıklamasında bulundu. Hayattaki en büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu dile getiren Serdar Ortaç, “Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam” şeklinde konuştu. 50 yaşındaki Serdar Ortaç’ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.