Fahriye Evcen “Güneş gibi parladı”

Ailesiyle birlikte tatile çıkan oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün güneş keyfi yaptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Evcen'e takipçileri, "Güneş gibi parladı" yorumunda bulundu.

Fahriye Evcen, Instagram paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Güzel oyuncu, oğlu Karan ile fotoğrafını, ‘Babası gibi keskin bakışlım’ notu ile paylaşmış ve Burak Özçivit’ten ise bu paylaşıma ‘Kurt bakışlım’ şeklinde yorum gelmişti. Magazin gündeminin yakından takip ettiği ünlü çiftten Evcen, geçtiğimiz günlerde ilk bikinili pozunu vermiş ve güzelliği ile dikkat çekmişti.

Fahriye Evcen oğlu Karan’ı babası Burak Özçivit’e benzetti

Önce kimonosu ile paylaşımda bulunan güzel oyuncu, ardından ikinci kez verdiği bikinili görüntü ile adından yine söz ettirdi. Fahriye Evcen’in kimonolu fotoğrafında boyunun uzunluğu dikkat çekti.

Fahriye Evcen
Fahriye Evcen
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.