Mehmet Ali Erbil: Dualarınız için sonsuz teşekkürler

Kök hücre tedavisine başlayacak olan Mehmet Ali Erbil'in son hali dün sosyal medyada paylaşılmıştı. Tedavi için saçlarını kazıtan ve sevenlerinden çokca mesaj alan Erbil, teşekkür paylaşımında bulundu.

Geçen ayın ortasında uzun bir süre sonra ilk defa dışarıya çıkan ve Çekmeköy’de bulunan bir hayvanat bahçesi ziyareti ile kendisini gösteren Mehmet Ali Erbil, yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak adına kök hücre tedavisine başladı.

SAÇLARINI KAZITTI

Saçlarını sıfıra vurduran ve kuaförde çekilmiş karesi kısa sürede sosyal medyaya düşen Mehmet Ali Erbil, sağlık durumunu merak eden hayranları için gece saatlerinde yeni bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Ali Erbil göreceği kök hücre tedavisi için saçlarını kazıttı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.