“Sen Çal Kapımı” dizisinde sürpriz ayrılık

FOX TV’de Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde önemli bir gelişme yaşandı.

Sevilen dizinin senaristi projeden ayrıldığını açıkladı. Dizi televizyonda yayımlanırken haber sosyal medyada bomba gibi düştü. Sen Çal Kapımı hayranları bu durumun dizisinin hikayesini etkileyip etkilemeyeceğini tartıştı.

YouTube video

Sen Çal Kapımı gününü değiştirip çarşambadan cumartesiye geçtikten sonra da hayranlarını peşinden sürüklemeyi bildi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde oynadığı dizi, cumartesi akşamları reytinglerde birinci sıraya gelemese de sosyal medyada zirveyi kimseye kaptırmıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarının severek takip ettiği dizide önemli bir gelişme yaşandı. Dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu projeyi bıraktığını duyurdu.

Dizi televizyonda yayımlandığı esnada sosyal medya hesabından, ayrıldığını duyuran Kutlu’nun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Kutlu, yaptığı paylaşımda “Bu gece itibarıyla ekibimle SÇK’ya veda ediyoruz. Başta yapımcım Asena Bülbüloğlu olmak üzere tüm MF çalışanlarına, pandemi döneminde mucizeler yaratan prodüksiyon ve reji ekibine, başta Hande Erçel ve Kerem Bursin olmak üzere karakterleri hayallerimizin ötesine taşıyan tüm oyuncularımıza, özverisi ve yeteneğine hayran olduğumuz Altan Dönmez’e, ve Orkun Çatak’a, sevgili Yusuf Pirhasan’a, kamera arkasındaki tüm gizli kahramanlara, ve bu dünyayı ilk adımı birlikte attığımız Ender Mıhlar’a ekibim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Sevilen dizinin yeni senaristlerinin Günsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan ve Elif Özsut olacağı öğrenildi. Sosyal medyada ise dizinin takipçileri yeni senaristlerin dizinin hikayesinin nasıl etkileyeceğini tartıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.