Ebru Yaşar’dan yıllar sonra gelen İbrahim Tatlıses itirafı

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar yılbaşı için kamera karşısına geçtiği programın çekimlerinde samimi açıklamalarda bulundu. Magazin gazetecilerinin sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses’le yıllara dayanan ilişkisi hakkında konuştu.

Ebru Yaşar yılbaşı programıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde İbo Show’a katılan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’le 20 yıla dayanan geçmişi hakkında açıklamalarda bulundu.

“5 SENE PATRON SANATÇI İLİŞKİSİ YAŞADIK”

Güzel şarkıcı, “Yıllar sonra küslüğümüze son verdik. Çok duygusal bir program oldu. Herkesin orada bir anısı var. Biz 5 sene çalışıp 15 sene küs kalan bir patron-sanatçı ilişkisi yaşadık. Ama yıllar sonra o küskünlüğe son verdik.” dedi.

İbrahim Tatlıses’in kendisini programa davet ettiğini söyleyen Ebru Yaşar “Seve seve katıldım. Anılara döndüm. Eski albüme döndük. Biz zaten birbirimizi görünce ağladık. Çok seviyorum kendisini, iyi ki barıştım. 2021’de küskünlükler bitsin” açıklamasında bulundu. Ünlü sanatçı sevenlerine yeni albüm müjdesi de verdi.

Ebru Yaşar
Ebru Yaşar

Ebru Yaşar, “İnşallah 2021’in ilk aylarında 6-7 şarkılık albümümü piyasaya çıkaracağım. Şarkıları özenle seçiyorum. Karantina günlerim sevenlerimin duygularına hizmet edeceğine inandığım şarkıları aramakla geçti. İnşallah çok güzel bir albüm ile yeni yılda sevenlerimin karşılarında olacağım. Ve 2021’de inşallah bol sahneli iç içe kucaklaştığımız bir yıl bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.