“Sen Çal Kapımı çekimlerine devam ediyor”

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde olduğu Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevilen dizinin yapımcısından açıklama geldi.

YouTube video

Fox TV’nin iddialı dizilerinden Sen Çal Kapımı ‘nın yapımcısı Asena Bülbüloğlu hayranlarının çok merak ettiği magazin gündemine bomba gibi düşen final haberleri için açıklamada bulundu.

Başrollerinde Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Neslihan Yeldan ve Anıl İlter’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcısı Ahsen Bülbüloğlu, “Sen Çal Kapımı çekimlerine devam ediyor. Gönülden çalışan oyuncu ve ekibimizin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Bir dizinin elbette bir son bulma süreci vardır. Buna yapım firması ve kanal birlikte karar verir ve zamanı geldiğinde haberi duyurur” açıklaması ile dizi hayranlarına rahat bir nefes aldırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.