Elçin Sangu ekranlara geri dönüyor

Sevilen oyuncu Elçin Sangu ekranlara geri dönüş sinyalleri verdi. Son olarak “9 Kere Leyla” yapımında rol alan ve bir süredir ekranlardan uzak kalan Sangu’nun yeni proje hazırlığında olduğu öğrenildi. İki farklı projeden birisini seçme aşamasında olan Sangu’nun yaz aylarında yeni projesine başlaması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=eRic3TH8qOI&t=88s

Kiralık Aşk, Çarpışma ve 9 Kere Leyla gibi yapımlarla büyük çıkış yakalayan oyuncu Elçin Sangu ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberleri sosyal medya hesabından alaycı bir dille yalanlayan Elçin Sangu’nun yeni projesi üzerine çalıştığı öğrenildi.

Hayranlarının ekranlara geri dön çağrısı yaptığı Elçin Sangu şu sıralar dram ve aksiyon-macera türündeki iki farklı dizi senaryosunu okuyor. Sangu’nun kısa süre içerisinde bu iki senaryodan birinde karar kılacağı ifade edildi. Sangu, en geç yaz ayında ekranlara dönüş yapmış olacak.

Öte yandan oyuncunun bağlı bulunduğu Gaye Sökmen Ajans, Elçin Sangu’nun çok yakında sürpriz bir projede yer alacağını duyurdu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.