Sen Çal Kapımı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Yeni sezonda Fox TV’nin iddialı yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı dizisinin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son fragmandan Serkan’ın, kendisine kızgın olan Eda ile arasını düzelttiği anlaşıldı.

SEN ÇAL KAPIMI 9. SEZON 1. FRAGMAN

YouTube video

SEN ÇAL KAPIMI 9. BÖLÜM 2. FRAGMAN

YouTube video

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Serkan, çalınan tasarım konusunda Eda’yı suçladı, Eda “Bir daha yüzümü göremezsin” dedi. Şimdi Eda’sızlığa nasıl alışacak bakalım. Eda, Serkan’a suçsuzluğunu ispatlayacak, çok gururuna dokundu çünkü. Serkan ise gururundan Eda’ya “geri gel” diyemiyor.

Ferit, Serkan’la Eda’nın ayrılık haberine kendine engel olamadan sevinen Selin’e çok içerliyor. Ferit için de tehlike çanları çalıyor.

Bu sırada Serkanlar’ın tasarımın patenti ile ilgili olan acil bir sorunu ancak Eda olursa çözebilecekleri ortaya çıkıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.