“Sen Benim HerŞeyimsin” sevinci ve hüznü birarada yaşatacak

Sinema seyircisine kahkahayı, sevinci ve hüznü bir arada yaşatacak Sen Benim HerŞeyimsin, eşine az rastlanır bir ‘baba’yı beyazperdeye taşıyor.
İzleyici, hiç hesapta yokken kendini baba olarak bulan Sedat (Tolga Çevik)’ın, eğlenceli hallerine çok gülecek.
Önce bir ‘dert’ olarak gördüğü bebeği, sonra hayatının merkezine koyup ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ diyen Sedat, kızı için bir masal dünyası yaratır. Bir çocuğun sahip olabileceği en eğlenceli baba olan Sedat karakterine can veren Tolga Çevik’in setteki birbirinden renkli sahneleri, fragman ile seyirciyle buluştu!

Erkeklere ‘baba’ olmayı sorgulatacak filmin yönetmen koltuğunda, senaryoyu da yazan Tolga Örnek oturuyor. Kadrosunda Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt’un da yer aldığı, TME Film yapımı ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ 9 Aralık’ta vizyona girecek.

Filmin fragmanını Tolga Çevik, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt ve yönetmen Tolga Örnek sinemacılar, dağıtımcılar ve medya mensupları ile bir davette paylaştılar. Fragman bu haftadan itibaren sinema salonlarında 9 Aralık’taki vizyon için gün saymaya başlamış olacak.

sen-benim-herseyimsin

YÖNETMEN TOLGA ÖRNEK: “EN SEVDİĞİM FİLMİM”

Alkışlarla biten fragman gösteriminin ardından yönetmen Tolga Örnek: “Hiçbirimizin daha önce çektiği hiçbir filme benzemiyor. Hem duygusal hem komik yanları güçlü olan bir film, farklı bir anlatım tarzı var. Hiç bitmesin istediğim ve iyi ki de yaptım dediğim bir film. En sevdiğim filmim diyebilirim” dedi.

TOLGA ÇEVİK: “HERKES KALBİNİ ALIP SİNEMAYA GİTSİN”

İlk defa kızı Tuna ve oğlu Tan ile beyazperdede yer almanın olmanın heyecanını yaşayan Tolga Çevik: “Bu filmi ilk izlediğimde çok beğenmiştim, filmin teklifi geldiğinde bayıldım, hemen kabul etmek istedim. Tek bir şartım vardı kızım ve oğlumla birlikte oynamak. Filmimizde hem çok güleceğiz, hem çok ağlayacağız. Enteresan bir hikaye. Herkes kalbini alıp sinemaya gitsin” dedi.
Filmde anneyi oynayan Melis Birkan da içinde bulunmaktan çok mutlu olduğu bir proje olduğunu söyledi. Filmin pekçok değerin önemini vurguladığını ve filmde saf sevgiyi anlattıklarını belirtti.

Bir yapımcıyı canlandıran Cengiz Bozkurt da “Ben de kız babasıyım. Hatta 2 kız babasıyım 3. de 2 ay sonra geliyor. Hepimizi duygulandıran bir senaryo oldu.” diyerek duygularını dile getirdi.

Filmin Konusu:
Babasının “Korku bir kurda benzer. Onu yenmen için tam gözünün içine bakacaksın.” mottosuyla yetiştirmeye çalıştığı Sedat ( Tolga Çevik ) çok küçükken öksüz kalır. Çıralı’da yenemediği korkuları ve babasından hatıra hayat tavsiyesi ile günübirlik ilişkiler ve işlerle hayatını geçirir. Ancak bir gün Pınar ( Melis Birkan ) tarafından kucağına bırakılan bir bebekle kendini “baba” olarak bulur.
İstanbul’a gelir ve kaderin cilvesiyle Birol ( Cengiz Bozkurt) ile karşılaşarak “korkularının gözünün içine bakacağı” bir meslek edinir.

Sedat’ın hayatı artık “Sen Benim HerŞeyimsin”dediği kızının etrafındadır. Kızı için bir masal dünyası yaratır ve onu dünyanın gerçeklerinden korumak için elinden geleni yapar.

Baba ile kızın, masal gibi hayatı, anne tekrar ortaya çıkana dek eğlenceli ve heyecanlı bir macera olarak devam edecektir…

Alışılmadık hikayesiyle, “Sen Benim HerŞeyimsin”, seyirciye kahkahayı, sevinci ve hüznü birarada yaşatacak.

9 Aralık’ta seyirci ile buluşacak olan film, “Instructions Not Included” isimli 2013 yapımı bir Meksika yapımından uyarlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.