Selin Ciğerci’nin hapsi isteniyor!

Geçtiğimiz günlerde model ve oyuncuyu Özlem Parlu’yu bir mekanda darp eden Selin Ciğerci’nin başı dertte. Özlem Parlu, Selin Ciğerci’den şikayetçi olarak şarkıcı için uzaklaştırma kararı talep etti.

Şarkıcı Selin Ciğerci nişanlısı futbolcu Gökhan Çıra’ya sosyal medyadan mesaj attığını iddia ettiği model-oyuncu Özlem Parlu ile bir mekanda tartışmış ardından da çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak ifşa etmişti.

Özlem Parlu: Boğazımı sıktı ve ahşap aksesuarları fırlattı.

Bu olayın ardından Özlem Parlu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. Parlu’nun avukatı Levent Karakoç suç duyurusu dilekçesinde, müvekkili Özlem Parlu’nun bir düğündeyken şüpheli Selin Ciğerci’nin müvekkilinin üzerine atlayarak boğazını sıktığını, ikinci olayda ise başka bir mekanda müvekkilinin üzerine bulduğu birtakım ahşap aksesuarları fırlatmaya çalıştığını anlattı.

‘INSTAGRAM VE WHATSAPP HESABIMIN KAPATILMASI İÇİN UĞRAŞTI’

Ayrıca dilekçede, Selin Ciğerci’nin Özlem Parlu’ya ait Instagram şifresini kırmaya çalıştığı, WhatsApp hesabının da kapatılması için başka telefonlardan defalarca girilmeye çalışıldığı anlatıldı.

Özlem Parlu savcılığa verdiği ifadesinde, Selin Ciğerci’nin erkek arkadaşı Gökhan Çıra’nın kendisine bir mekanda selam verdiğini bunun üzerine kendisinin de birkaç kez mesaj attığını belirterek, “Selin Ciğerci bu mesajları görmüş” dedi.

‘TEHDİT VE HAKARET ETTİ’

Selin Ciğerci’nin kendisini iki kez gittiği mekanlarda bastığını ifade eden Özlem Parlu, herkesin içerisinde kendisine tehdit ve hakaret ederek saldırdığını söyledi.

HAPİS İSTENDİ

Dilekçede, Selin Ciğerci’nin “Kasten yaralama”, “Kasten yaralamaya teşebbüs”, “Hakaret”, “Tehdit”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal”, “Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” suçlarından dava açılması istendi. Dilekçede ayrıca Özlem Parlu için koruyucu tedbir kararları verilmesi istenerek Ciğerci hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılması talep edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.