Selin Ciğerci’den kışla açıklaması! Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks!

Ankara Mamak’ta bedelli askerlik yapan sevgilisi Gökhan Çıra’yı, kışlaya lüks araçlarla girerek askerden alan Selin Ciğerci, “Burada problem sadece arabaların markası. Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani” diyerek kendini savundu.

YouTube video

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, eski eşi Gökhan Çıra’yı Ankara Mamak’ta bedelli askerlik yaptığı kışlaya 4 lüks araçtan oluşan konvoyla girmesi tepkilere neden olmuştu. Ciğerci’den konu ile ilgili ilk açıklama geldi.

“Burada problem sadece arabaların markası” ifadelerini kullanan Ciğerci, “Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani” diyerek kendini savundu.

Milli Savunma Bakanlığı’nın inceleme başlattığı olayla ilgili TV100’e konuşan Ciğerci’nin açıklamaları şöyle:

“O kadar konuları çarpıttılar ki… İçeride bir tek biz yoktuk. İçeride arabası olan aileler de vardı dışarı da arabası olmayan aileler de vardı. Gökhan’ın abisi de astsubay olduğu için o kadar üzgünnler ki annesi de babası da çok üzgünler. Resmen, ‘Vatan haini’ yazanlar bile vardı yorumlarda. Çok ayıp şeyler bunlar. Gökhan da çok üzüldü. Birçok insan askeriyeye çocuklarını almaya arabayla geliyor, arabayla da çıkıyor. Burada problem sadece arabaların markaları yüzünden…Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.